Connectie met Engelse Hallberg-Rassy Owners Association

HRC nieuws

Deze week heeft de voorzitter van de Connectie overleg gehad met Tim Bishop, de Commodore van de Hallberg-Rassy Owners Association.

De in korte tijd door ons gerealiseerde exposure via onze website en de vermelding van de Hallberg-Rassy Connectie in de zeilmedia, waaronder Yacht on line en de website van Hallberg-Rassy zijn ook in Engeland niet onopgemerkt gebleven.
Ook over de internationale samenstelling van ons ledenbestand en de in samenwerking met Magnus Rassy ontwikkelde Hallberg-Rassy Connectie clubstandaard met het officiële Hallberg-Rassy logo was Tim enthousiast.

We hebben afgesproken actief de mogelijkheden tot samenwerking te verkennen en in te vullen. We denken aan kennisuitwisseling en het waar mogelijk wederzijds voor leden openstellen van de HROA en HRC-evenementen.
Wij hebben de HROA-leden uitgenodigd voor onze Pré Party op 8 juni as en Tim als Commodore van de HROA uitgenodigd voor ons Captains dinner op 17 november as in Loosdrecht.

In de geest van de Hallberg-Rassy family heeft Tim ons enkele nautical English suggesties aangereikt voor de Engelstalige versie van onze flyer.

Geef een reactie