Van welke nieuwe Hallberg-Rassy?

Algemeen nieuws

De afgelopen dagen maakt Hallberg-Rassy stapje voor stapje het nieuwe model bekend dat net van de tekentafel komt. Wie van de leden raadt het goede model? Zet je antwoord in een reactie hieronder.

Foto 1:

Foto 2:

Foto 3:

Foto 4:

Foto 5:

Foto 6:

Foto 7:

Foto 8:

Foto 9:

En de laatste foto staat in de kop van dit bericht.

20 reacties op “Van welke nieuwe Hallberg-Rassy?

  1. Met pijn in het hart constateer ik; alweer een nieuwe telg met zo’n niet-tijdloze-13-in-een-dozijn lijn.

    De logica zegt mij dat het de opvolger van de 37 is.

  2. Dit afgeleid van het polar diagram. 9 knopen bij 16 kn wind op 60 graden is de snelheid van een groot schip. En de foto van het onderwaterschip waarbij de kiel te klein is in vergelijking van het totale schip, lees, een groot schip dus. En aangezien de 54 en 64 te nieuw zijn, verwacht ik dat ze een tussenmodel hebben bedacht. 58 dus, maar mogelijk 60. In ieder geval een even getal gezien alle nieuwe lijnen.

  3. Het zal een 54 zijn. Polair diagram ligt tussen de 44 en 64. De 55 is in feite een 54 MK II. Bovendien rijmt 34, 44, 54…
    Gelukkig geen 74, want dan stijgt het lidgeld…

  4. Zo te zien heeft de nieuwe een soort van getrapte opbouw, net als de 64. Qua layout van de kuip lijkt het idd een achterkuiper te worden van een voet of 56.

  5. Vandaag in Dusseldorf geweest. Bij opening is de 57 onthuld. Imposant schip! Het was zoals altijd weer enorm druk op de stand van HR. En ja, qua afwerking en uitstraling blijft het uniek in zijn soort.

Geef een reactie