Winterevent – 14 januari 2018: Let op: Locatie gewijzigd!

Winterevent jan 2018

Graag informeren wij je over het eerste Winterevent van onze nieuwe vereniging, dat op zondagmiddag 14 januari vanaf 12.15 tot 16.30 uur zal plaatsvinden.

De belangstelling is nu al zodanig groot, dat we naar een ruimere locatie hebben moeten uitzien! Wij zijn zeer verheugd over het feit dat we op 14 januari terecht kunnen in de sfeervolle Sociëteit van de  Koninklijke Roei- & Zeilvereeniging “De Maas”, Veerdam 1 te Rotterdam

Op deze buitengewoon stijlvolle en historische plek, waar vele nautische successen zijn gevierd, zullen wij samen de basis leggen voor een levendige Hallberg-Rassy Connectie.

WAT GAAN WE DOEN?

We hebben een gevarieerd programma waar kennismaken en het inventariseren van wensen en ideeën centraal staan. Ook zullen twee leden een paar bijzondere ervaringen (ondersteund door prachtig beeldmateriaal) met ons delen: Wie droomt er niet van het maken van een langere reis met een fantastische Hallberg-Rassy?

 Programma:

12.15    Inloop en broodjeslunch                                                                                                     

13.00    Welkom en introductie Hallberg-Rassy Connectie

13.15    Speeddate: HOE VORMEN WIJ SAMEN DE CONNECTIE?

14.45    Plenair afstemmen verwachtingen Hallberg-Rassy Connectie

15.30    Living the Dream: The Hallberg-Rassy experience!

16.30    Afsluiting en borrel.

WAT MOET JE DOEN OM HIERBIJ TE ZIJN?

Als je wilt deelnemen aan het Winterevent stuur je een mail naar: voorzitter@hallbergrassyconnectie.com

Tevens verzoeken we je dan per omgaande de deelnamekosten van €30,- per opvarende over te maken naar rekeningnummer NL09 INGB 0007 7159 17 t.n.v. Vereniging Hallberg-Rassy Connectie onder vermelding van: Deelname HRC-Winterevent 2018 en het aantal personen. De deelname kosten voorzien in een eenvoudige broodjeslunch, koffie en thee en gedurende de middag een drankje en een hapje.

Voor buitenlandse deelnemers: de BIC code van de ING bank is: INGBNL2A

Routebeschrijving:
Wie met zijn/haar Hallberg-Rassy komt, kan afmeren in de Veerhaven. De GPS-coördinaten zijn dan: 51.54.263N en 004.28.461E. If you have a VHF, listen to the radio traffic on the VHF-channels of the VTS. When nearing the Veerhaven from the west announce your intention to cross the river to enter the Veerhaven to VTS Sector Maasbruggen Channel 81.

Wie met de auto komt, kan Veerdam 1 in Rotterdam in zijn navigatie instellen. Parkeren is mogelijk in de Erasmus parkeergarage (2 euro per uur) of in de straten rondom de Veerhaven (4 euro per uur). Zie ook www.prettigparkeren.nl

Per openbaar vervoer is de Sociëteit De Maas vanaf het Centraal Station Rotterdam met tramlijn 7, halte Westplein/Westerstraat te bereiken. 

De Sociëteit is ook per taxiboot bereikbaar.

Wij zien ernaar uit ook jou te kunnen begroeten op het Winterevent 2018!