Laatste informatie Nazomer event in Lelystad

Nazomer event Lelystad sept 2018

Hierbij de laatste informatie over het programma van het  Nazomer event op de Hiswa te Water in Lelystad op 8 en 9 september.
Inmiddels hebben nagenoeg 50 HRC-leden zich aangemeld voor deelname aan het HRC-event. 12 Hallberg-Rassy’s varen naar Lelystad Haven.
Wij verwachten in de komende week echter nog meer aanmeldingen!

Lelystad Haven vormt de basis voor degenen die op eigen kiel komen
Rondom de Hiswa wordt het druk in de jachthavens. De jachthaven Lelystad Haven heeft voor ons aparte afmeerplaatsen gereserveerd langs de kadewand. De liggelden dienen rechtstreeks aan de havenmeester te worden betaald. Hallberg-Rassy’s uit sommige zusterhavens van Lelystad Haven kunnen daar gratis overnachten. Wij verwachten dat vrijdagavond spontaan een steigerborrel tot stand komt. Het is natuurlijk leuk en fotogeniek als de Hallberg-Rassy’s in de haven worden gepavoiseerd.

Vervoer naar Hiswa met snelle ribs op zaterdagmorgen
De haven heeft ons aangeboden om het vervoer van de jachthaven naar de Hiswa gratis over het water te verzorgen met snelle ribs. De planning is om zaterdagochtend om 11.00u in te schepen richting de Hiswa.
Uiteraard kun je ook met de auto naar de Hiswa en het HRC-event komen.

Toegangskaarten Hiswa door Nova beschikbaar gesteld
Verheugd kunnen wij jullie informeren dat Nova Yachting de HISWA toegangskaarten voor alle deelnemende Hallberg-Rassy eigenaren beschikbaar stelt. Deze worden door Nova rechtsreeks naar jullie gemaild.
Wij verzoeken jullie hiervoor je mailadres aan marjon@nova-yachting.nl te mailen onder opgave van het aantal gewenste toegangskaarten voor de Hiswa.

Borrel en Zeeuws buffet op Nova-Yachting stand vanaf 16.30 uur
Op zaterdagmiddag zijn jullie vanaf 16.30 uur van harte welkom op de Nova-Yachting stand (D-02) voor een Hallberg-Rassy borrel en een Zeeuws borrelbuffet dat Nova ons aanbiedt.

Spetterende verrassing rond 17.30 uur
De spetterende verrassing blijft uiteraard een onderdeel van het programma en zal rond 17.30 plaatsvinden. Neem voor de zekerheid een setje sportieve kleding mee!

Vertrek vanaf Nova-Yachting stand naar Bataviawerf voor Connectie diner
Vanaf 19.30 vertrekken we gezamenlijk van de Nova-Yachting stand naar de Batavia werf waar we tot circa 22.00 uur ons gezamenlijke diner hebben. Voor het vervoer terug naar de Lelystad Haven, zullen we een beroep doen op de leden die met de auto naar het Nazomer event komen. Maar afhankelijk van het weer zal deze afstand eventueel ook te lopen zijn voor degenen die de benen nog willen strekken.

Rondleiding Bataviawerf op zondag
De rondleiding op de Bataviawerf op zondag duurt van 11.00 uur tot 13.00 uur. Het vervoer naar de Bataviawerf gaat wederom met de ribs danwel de Volvo’s en/of Jaguar’s om 10.30 uur. Aansluitend is er vervoer naar de haven. Hiermee komt tevens een einde aan het HRC-Nazomer event. Degenen die op zondagmorgen willen deelnemen aan de rondleiding op de Bataviawerf vragen wij de entreekaartjes rechtstreeks bij de kassa van de Bataviawerf aan te schaffen.

Betaling deelname fee vooraf voor 5 september voldoen
Door de bijdrage van Nova Yachting kunnen de kosten van dit Nazomer event tijdens de HISWA worden beperkt tot € 19,50,- per deelnemer voor het diner op zaterdagavond bij de Bataviawerf.
Voor de drankjes bij het diner zal er per boot een bon worden gemaakt, die individueel na afloop in het restaurant kan worden voldaan.

Wij verzoeken jullie de kosten van het diner op zaterdagavond ad € 19,50 per persoon uiterlijk 5 september onder vermelding van de scheepsnaam en het aantal personen over te maken naar:
Hallberg-Rassy Connectie bankrekeningummer: NL09 INGB 0007 7159 17

Ten slotte
Wij zien uit naar jullie komst en hopen op mooi weer!

Robbert-Jan Poerstamper en Tom van Disseldorp

Geef een reactie